Често задавани въпроси

Колко процедури трябва да се направят, за да има ефект от пресотерапията?

Препоръчваме ви курс от около 10 процедури (до 15), който позволява в значителна степен да се облекчи чувството за тежест в краката, причинено от венозната недостатъчност (за хората, страдащи от разширени вени), да се премахнат целулита, отоците и отпускането на кожата.
Може да се каже, че процедурата на практика се явява и профилактика против стареенето.

Колко често трябва да се прави почистване на лице?

Зависи единствено и само от състоянието на лицето. След диагностициране на проблемите на кожата се взема решение за броя на процедурите. Могат да варират от веднъж седмично до веднъж на три месеца. Прахът и потта се наслояват върху кожата като пласт тъкан. Той трябва да бъде отстранен. Доказано е, че всички големи неприятности, включително пъпките и разширените пори, са последица от непочистената или грешно почистена кожа. Целта на почистването е да се отстранят мъртвите и вроговени клетки от най-горния слой на епидермиса. То дава възможност за по-добро дишане и кръвообръщение, а оттам за освежаване на тена на лицето и добро самочувствие.

Ако лицето ми е възпалено, раздразнено или с чувствителна кожа мога ли да си го почиствам?

Трябва да дойдете на място в студиото , за да определим вида и проблема на кожата. След това трябва да се започне адекватно лечение, за да се излекува проблема.

Колко време продължава терапия за лице?

От час до два часа в зависимост от терапиите и състоянието на кожата.

Колко често се правят терапии за коса?

Ефект от терапиите има още от първата процедура. За да се се запази и да се подхрани косъма трябва да има натрупване. Хубаво е да се правят два-три пъти месечно до пълното възстановяване на косата.